CORONA CADILLAC CONCERTS !

27 mei 2020

Al lang speel ik met het idee 2 van mijn grote passies bij elkaar te brengen. Muziek en mijn oude Cadillac. Hiermee maakten we al een begin toen mijn goede vriend Berrie Jansen tijdens mijn ‘Kings of Rock’N’Roll’ theatertour 2 schitterende ‘Classic Cars’ beschikbaar stelde. Dit was ook het laatste zetje wat ik nodig had om zelf een Cadillac te kopen. Ik wilde dit al mijn hele leven maar wist ook dat het niet verstandig zou zijn (en dit bleek ook ...) want het heeft me flink wat bloed/zweet/tranen/tijd en geld gekost voordat ik de Cadillac ‘steady’ in de benen had.... Het blijft natuurlijk een museumstuk van 62 jaar oud dus kom je wel eens wat tegen hahaha !

Maar inmiddels is de Cadillac Sedan De Ville 'hardtop extended deck' uit 1958 flink gerenoveerd,gerestaureerd en de motor volledig gereviseerd. Dus waarom zou ik hem dan ook niet vaker ‘on the road’ inzetten? Sommigen van jullie weten al dat ik de Cadillac verhuur op allerlei locaties en gelegenheden waarbij ik zelf chauffeur en soms aansluitend een concert geef. Ik heb daarom besloten iets nieuws aan te bieden in deze bizarre Coronatijd waarbij bijna al het werk en inkomsten wegvallen. Om bezig te blijven en hopelijk ook wat inkomsten te genereren begin ik daarom de CORONA CADILLAC CONCERTS ! De bedoeling is deze zo betaalbaar mogelijk aan te bieden. Wat houd het in ?

Korte krachtige akoestische mini-optredens (zonder installatie) gespeeld bij mijn Cadillac. Leuk als verrassing voor iemand. Hit&Run.. Ik kom aanrijden er is parkeergelegenheid geregeld (Cadillac is bijna 6 meter) De jarige/jubilaris (evt anders) staat/zit klaar. Ik speel een paar nummers. We gaan op de foto. En klaar. Bij voldoende tijd doen we nog gezellig een bakkie.
Ik ben erg enthousiast over het idee en ik hoop jullie ook! Hopelijk willlen jullie dit bericht delen. Voor informatie over de CORONA CADILLAC CONCERTS mail naar info@erwinnyhoff.nl of stuur een bericht naar 0629504441 Hoor het graag !

PS: Varianten op dit concept in overleg en uiteraard ben ik ook nog steeds te boeken voor andere optredens zoals bv privé/tuinfeesten etcetera.

Zanger Erwin Nyhoff op tour met Corona Cadillac Concerts